⛵🏝️INFORMAZIONI

⛵🏝️INFORMAZIONI

Как да стигнем до МАЛТА: BOOK празен полет

Около острова: ПОД НАЕМ мотоциклет / CAR
ПРЕСТОЙ: ХОТЕЛ, B&B, АПАРТАМЕНТИ, CITY

ВИДЕО МАЛТА

Архипелагът на Малта е в центъра на Средиземно море, просто 90 км от Сицилия и 290 км от африканския бряг. Поради местоположението си може да се каже, че едно е един скъпоценен камък в Средиземно море и е направен от главния остров, който дава името си на архипелага и две по-малки и островите Гозо и Комино.

Малта Информация

Въпреки малкия размер можете да намерите всички видове интереси и забавления, разнообразието от неща, за да се види и да се направи този уникален архипелаг и пълна. Малтийските острови са колекция от изкуство, история, археология, фолклор, спорт, занаят, кулинарното изкуство, занаят, атракции и забавно, Оттук и стария и новия се смесват, за да образуват ефектен и трудно да се намери сценарии.

Архипелагът е избран като място от рицарите на Свети Йоан, по-известен като Cavalieri ди Малта, Те представляват един момент на слава в историята на тези острови и са обогатени с множество градове и произведения на изкуството.
Островите предлагат услуги автобус национален, но за да може да се върти свободно можете да използвате кола или мотоциклет под наем, има във всеки град, на разумни цени.

Малта Knights

Малта е главния остров и е най-големият по размер, което е единственото летище на архипелага; столицата е Валета, основните туристически и търговско пристанище на архипелага, от която можете да достигнете до по море другите портове другите две островите чрез услугата ферибот местен.

Валета с Медина, Рабат д най-много са едни от най-красивите богати малтийски град крепости, дворци, църкви и укрепления, които ги предпазват от чужди народи нашествия.

Островът е свързан и с историята на св. Павел, който претърпял корабокрушение тук и остава там в продължение на три месеца; той има право на курортния град St. Bay Павел.
В южната част на крайбрежието са ниски и пълен с заливи и заливи, като тази, в която се крие живописното рибарско селище Marsaxlokk. Вътре можете да намерите древни храмове Таркиен и редки праисторически останки от Агар qim.
Най-добрите плажове са разположени на север, струва си да посетите Paradise Bay, Golden Bay д Ghajn Tuffieha Bay, последвано от Mellieha д Bugibba.

 

Гозо Това е вторият по големина остров от архипелага, по-малко туристически и по-приятно, където темпото е по-бавно и по-релаксиращо от Малта, може да се стигне само по ферибот. Единственият реален град е Виктория разположен в центъра на острова; също така да посетите известната Синя прозорец (Azur Window) впечатляващата природна скална арка, която се издига от морето, популярна дестинация за тези, които обичат гмуркането.
Дори и в Гозо може да бъде намерена църкви и храмове, праисторически храмове и красивия плаж Ramla , на която е роден митологична легенда.

Малта море

Комино е малък остров, който се намира между Малта и Гозо, намерите на ферибот, популярна дестинация за водолази и гмуркачи, със своите няколко жители и само едно семейство Albergo Това е може би най-спокоен остров, но много красива.

BOOK празен полет
ПОД НАЕМ мотоциклет / CAR
ХОТЕЛ, АПАРТАМЕНТИ, CITY