⛵🏝️INFORMAZIONI

⛵🏝️INFORMAZIONI

KAKO DO MALTA: KNJIGA FERRY FLIGHT

Oko otoka: NAJAM MOTOCIKL / CAR
BORAVAK: HOTEL, B&B, APARTMANI, CITY

VIDEO na Malti

Arhipelagu Malta je u centru Mediterana, samo 90 km od Sicilije i 290 km od obale Afrike. Zbog svoje lokacije može se reći da je jedan dragulj na Mediteranu i napravljen je od glavnog otoka koja daje svoje ime u arhipelagu i dva manja otoka Gozo i Comino.

malta Info

Unatoč malim dimenzijama možete pronaći sve vrste interesa i zabave, raznovrsnost stvari koje treba vidjeti i to čine ovaj jedinstveni arhipelag i kompletan. The Maltese otoci su kolekciju umjetničkih, istorija, arheologija, folklor, sport, rukotvorina, kulinarstvu, rukotvorina, atrakcija i zabava, Stoga drevnog i modernog miješaju da formiraju spektakularne i teško naći scenarija.

Arhipelag je odabran kao lokacija Vitezovi svetog Ivana, poznatiji kao Cavalieri di Malta, Predstavljali su trenutak slave u povijesti ovih otoka i su obogaćeni brojnim gradovima i umjetnička djela.
Otoci nude usluge autobus državni, ali da bi mogli slobodno okrenuti možete koristiti automobil ili motocikl najam, postoje u svakom gradu po razumnim cijenama.

malta Knights

Malta je glavni otok i najveći je u veličini, koji je jedini aerodrom arhipelaga; kapitala je Valletta, glavnih turističkih i trgovačka luka arhipelaga, iz kojih možete doći morskim putem druge luke druga dva otoka preko servisa trajekt lokalne.

Valletta s Medina, Rabat e Mosta su neke od najljepših bogate Malteški grad tvrđava, palate, crkve i bedema koji ih zaštititi od stranih naroda invazija.

Otok je također povezan sa istorijom St. Paul, koji je ovdje nasukao i ostao na tri mjeseca; on ima pravo na turistički grad st. Paul Bay.
U južnom dijelu obale su niske i puna uvala i uvale kao što je onaj gdje leži u slikovitom ribarskom mjestu Marsaxlokk. Unutra možete pronaći drevne hramove Tarksijen i rijetke praistorijskih ostataka Hagar KIM.
Najboljih plaža se nalazi sjeverno, vrijedi posjetiti Paradise Bay, Golden Bay e Ghajn Tuffieha Bay, zatim Mellieha e Bugiba.

 

Gozo To je drugi najveći otok arhipelaga, manje turističkih i mirnije, gdje je tempo sporiji i opuštanje od Malta, može doći samo u trajekt. Jedini pravi grad Viktorija nalazi se u središtu otoka; obići poznate Plave prozor (Azur prozor) impresivne prirodne kamene luk koji se uzdiže iz mora, popularno odredište za one koji vole ronjenje.
Čak u Gozo mogu se naći crkve i sakralni objekti, praistorijskih hramova i prekrasne plaže Ramla na kojem se mitološki legenda je rođena.

malta more

Comino je mali otok koji se nalazi između Malte i Gozo, doći trajekt, popularna destinacija za ronioce, sa nekoliko stanovnika i samo jedna porodica Albergo To je vjerojatno miran otok, ali jako lijepa.

KNJIGA FERRY FLIGHT
NAJAM MOTOCIKL / CAR
HOTEL, APARTMANI, CITY