⛵🏝️INFORMAZIONI

⛵🏝️INFORMAZIONI

COM ARRIBAR A MALTA: LLIBRE FERRY DE VOL

Al voltant de l'illa: LLOGUER DE MOTOCICLETA / CAR
ESTADA: HOTEL, B&B, APARTAMENTS, CIUTAT

VIDEO A MALTA

L'arxipèlag de Malta es troba al centre de la Mediterrània, just 90 km de Sicília i 290 km de la costa d'Àfrica. Per la seva ubicació, es pot dir que un és una joia a la Mediterrània i es fa de l'illa principal, que dóna nom a l'arxipèlag i les dues illes més petites de Goig i Comino.

Malta Informació

Tot i la petita grandària es pot trobar tot tipus d'interessos i d'entreteniment, la varietat de coses a veure i fer fan d'aquest arxipèlag únic i complet. Les illes de Malta són una col·lecció d'art, història, arqueologia, folklore, esport, artesania, art culinària, artesania, atraccions i diversió, Per tant l'antic i el modern es barregen per formar espectacular i difícil de trobar escenaris.

L'arxipèlag va ser triada com a seu dels Cavallers de Sant Joan, més comunament conegut com Cavalieri di Malta, Van representar un moment de glòria en la història d'aquestes illes i s'han enriquit amb nombroses ciutats i obres d'art.
Les illes ofereixen serveis autobús nacional, però per ser capaç de girar lliurement pot utilitzar cotxe o moto lloguer, hi ha a cada ciutat a preus raonables.

Cavallers de Malta

Malta és l'illa principal i és el més gran en grandària, el qual és l'únic aeroport de l'arxipèlag; la capital és Valletta, els principals centres turístics i el port comercial de l'arxipèlag, des de la qual es pot arribar per mar els altres ports de les altres dues illes a través de el servei transbordador local.

Valletta amb Medina, Rabat i més són alguns de la ciutat rica de Malta de fortaleses, palaus, esglésies i muralles que els protegia de les invasions de pobles estrangers.

L'illa també està vinculada a la història de St Paul, que va naufragar aquí i va romandre allà durant tres mesos; que té dret a la ciutat turística St. Badia de Pau.
A la part sud de la costa que són baixos i ple de badies i cales com en la que es troba el poble pesquer pintoresc Marsaxlokk. En el seu interior es pot trobar temples antics Tarxien i restes prehistòriques rars de Qim Agar.
Les millors platges estan situades a nord, val la pena visitar Paradise Bay, golden Bay i Ghajn Tuffieha Bay, seguit de Mellieha i Bugibba.

 

goig És la segona illa més gran de l'arxipèlag, menys turístic i més pacífic, on el ritme és més lent i més relaxant que la de Malta, només pot ser assolit en transbordador. L'única ciutat real és victòria ubicada al centre de l'illa; També visitar el famós Blue Window (finestra Blau) impressionant arc natural de la roca que s'aixeca fora de la mar, destinació popular per als amants de l'busseig.
Fins i tot en Goig es poden trobar esglésies i santuaris, temples prehistòrics i la bonica platja Ramla en la qual neix una llegenda mitològica.

mar de Malta

Comino és la petita illa que es troba entre Malta i Gozo, assolit per transbordador, destinació popular per als bussos i nedadors, amb els seus pocs habitants i una sola família albergo És probablement l'illa més tranquil·la però molt bonica.

LLIBRE FERRY DE VOL
LLOGUER DE MOTOCICLETA / CAR
HOTEL, APARTAMENTS, CIUTAT