⛵🏝️INFORMAZIONI

⛵🏝️INFORMAZIONI

Hvordan man kommer til MALTA: BOG færgeflyvning

Omkring øen: Udlejning af motorcykler / CAR
OPHOLD: HOTEL, B&B, LEJLIGHEDER, CITY

VIDEO PÅ MALTA

Øgruppen Malta er i centrum af Middelhavet, bare 90 km fra Sicilien og 290 km fra den afrikanske kyst. På grund af sin placering kan det siges, at man er en perle i Middelhavet og er lavet af hovedøen, der giver navn til skærgården og de to mindre øer Gozo og Comino.

Malta Info

På trods af den lille størrelse kan du finde alle former for interesser og underholdning, de mange forskellige ting at se og gør denne unikke øhav og komplet. De maltesiske øer er en samling af kunst, historie, arkæologi, folklore, sport, kunsthåndværk, kulinariske kunst, kunsthåndværk, attraktioner og sjov, Derfor den antikke og den moderne blandes til dannelse af spektakulære og svære at finde scenarier.

Øgruppen blev valgt som mødested af Knights of St. John, mere almindeligt kendt som Cavalieri di Malta, De repræsenterede et øjeblik af herlighed i historien om disse øer og har beriget med mange byer og kunstværker.
Øerne tilbyder tjenester bus nationale, men at være i stand til at dreje frit, du kan bruge bil eller motorcykel leje, Der er i hver by til rimelige priser.

Malta Knights

Malta er den største ø, og er den største i størrelse, som det er den eneste lufthavn i øhavet; hovedstaden er Valletta, den vigtigste turist og kommercielle havn i øgruppen, hvorfra du kan nå ad søvejen de andre havne de to andre øer gennem tjeneste færge lokal.

Valletta med Medina, Rabat e mest er nogle af de smukke rige maltesiske by fæstninger, paladser, kirker og voldanlæg, der beskyttede dem mod udenlandske folks invasioner.

Øen er også knyttet til historien om Paulus, der led skibbrud her og opholdt sig der i tre måneder; han har ret til ferieby St. Pauls Bay.
I den sydlige del af kysten, de er lave og fuld af bugter og vige som den, hvor ligger den maleriske fiskerleje Marsaxlokk. Inde du kan finde gamle templer Tarxien og sjældne forhistoriske rester af Hagar QIM.
De bedste strande ligger nord, værd at besøge Paradise Bay, Golden Bay e Ghajn Tuffieha Bay, efterfulgt af Mellieha e Bugibba.

 

Gozo Det er den næststørste ø i øgruppen, mindre turistet og mere fredelig, hvor tempoet er langsommere og mere afslappende end Malta, kan kun nås på færge. Den eneste virkelige byen er Victoria placeret i midten af ​​øen; også besøge den berømte Blå Vindue (Azur Window) imponerende naturlige sten bue, der stiger op af havet, populær destination for dem, der elsker dykning.
Selv i Gozo kan findes kirker og helligdomme, forhistoriske templer og den smukke strand Ramla hvorpå en mytologisk legende er født.

Malta hav

Comino er den lille ø, der ligger mellem Malta og Gozo, nået ved færge, populær destination for dykkere og snorklere, med sine få indbyggere og kun én familie Albergo Det er nok den mest fredelige ø, men meget smuk.

BOG færgeflyvning
Udlejning af motorcykler / CAR
HOTEL, LEJLIGHEDER, CITY