⛵🏝️INFORMAZIONI

⛵🏝️INFORMAZIONI

ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΤΕ ΣΤΗ ΜΑΛΤΑ: Κλείστε ακτοπλοϊκά ΠΤΗΣΗ

Γύρω από το νησί: ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΜΟΤΟ / CAR
ΔΙΑΜΟΝΗ: ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ, σι&σι, ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ, CITY

VIDEO ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΛΤΑ

Το αρχιπέλαγος της Μάλτας βρίσκεται στο κέντρο της Μεσογείου, μόλις 90 χλμ από τη Σικελία και 290 χλμ από τις ακτές της Αφρικής. Λόγω της θέσης του, μπορούμε να πούμε ότι το ένα είναι ένα κόσμημα στη Μεσόγειο και είναι κατασκευασμένο από το κύριο νησί το οποίο δίνει το όνομά της στο αρχιπέλαγος και τα δύο μικρότερα νησιά Gozo και Comino.

Πληροφορίες Μάλτα

Παρά το μικρό του μέγεθος μπορείτε να βρείτε όλα τα είδη των συμφερόντων και της ψυχαγωγίας, η ποικιλία των πραγμάτων για να δείτε και να κάνουν αυτό το μοναδικό αρχιπέλαγος και πλήρη. Τα νησιά της Μάλτας είναι μια συλλογή τέχνης, ιστορία, αρχαιολογία, λαογραφία, άθλημα, χειροτεχνία, μαγειρική τέχνη, χειροτεχνία, αξιοθέατα και διασκέδαση, Εξ ου και η αρχαία και η σύγχρονη αναμιγνύονται για να σχηματίσουν θεαματικό και δύσκολο να βρεθούν τα σενάρια.

Το αρχιπέλαγος επιλέχθηκε ως ο χώρος από τους Ιππότες του Αγίου Ιωάννη, ευρύτερα γνωστή ως Cavalieri di Malta, Αντιπροσώπευαν μια στιγμή της δόξας στην ιστορία των νησιών αυτών και έχουν εμπλουτιστεί με πολλές πόλεις και έργα τέχνης.
Τα νησιά προσφέρουν τις υπηρεσίες λεωφορείο εθνικός, αλλά να είναι σε θέση να μετατρέψει ελεύθερα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτοκίνητο ή μοτοσικλέτα ενοικίαση, υπάρχουν σε κάθε πόλη, σε λογικές τιμές.

Μάλτα των Ιπποτών

Μάλτα είναι το κύριο νησί και είναι το μεγαλύτερο σε μέγεθος, το οποίο είναι το μοναδικό αεροδρόμιο του αρχιπελάγους; η πρωτεύουσα είναι Βαλέτα, το κύριο τουριστικό και εμπορικό λιμάνι του αρχιπελάγους, από την οποία μπορείτε να φτάσετε από τη θάλασσα τα άλλα λιμάνια τα άλλα δύο νησιά μέσα από την υπηρεσία πορθμείο τοπικός.

Βαλέτα με Medina, Ραμπάτ μι πλέον είναι μερικά από τα όμορφα πλούσια Μάλτας πόλη των κάστρων, παλάτια, εκκλησίες και τείχη που τους προστάτευε από ξένες επιδρομές λαών.

Το νησί συνδέεται επίσης με την ιστορία του Αγίου Παύλου, ο οποίος ναυάγησε εδώ και έμεινε εκεί για τρεις μήνες; έχει το δικαίωμα να το θέρετρο St. Bay Παύλου.
Στο νότιο τμήμα της ακτογραμμής είναι χαμηλά και γεμάτη όρμους και ορμίσκους, όπως εκείνο στο οποίο βρίσκεται το γραφικό ψαροχώρι Marsaxlokk. Μέσα μπορείτε να βρείτε αρχαίους ναούς Tarxien και σπάνια προϊστορική ερείπια της Hagar Qim.
Οι καλύτερες παραλίες βρίσκονται βόρεια, αξίζει να επισκεφθείτε Paradise Bay, Golden Bay μι Ghajn Tuffieha Bay, που ακολουθείται από Mellieha μι Bugibba.

 

Gozo Είναι το δεύτερο μεγαλύτερο νησί του αρχιπελάγους, λιγότερο τουριστικό και πιο ειρηνικό, όπου ο ρυθμός είναι πιο αργή και πιο ξεκούραστη από τη Μάλτα, μπορεί να επιτευχθεί μόνο σε πορθμείο. Η μόνη πραγματική πόλη είναι Βικτώρια που βρίσκεται στο κέντρο του νησιού; Επίσης, επισκεφθείτε το περίφημο Μπλε Παράθυρο (Ακτή Παράθυρο) εντυπωσιακό φυσικό βράχο αψίδα που υψώνεται από τη θάλασσα, δημοφιλής προορισμός για τους λάτρεις των καταδύσεων.
Ακόμη και σε Gozo μπορούν να βρεθούν εκκλησίες και τεμένη, προϊστορικούς ναούς και η όμορφη παραλία Ramla κατά την οποία ένα μυθολογικό θρύλος γεννιέται.

Μάλτα θάλασσα

Comino Είναι το μικρό νησί που βρίσκεται μεταξύ της Μάλτας και Gozo, επιτευχθεί με πορθμείο, δημοφιλής προορισμός για τους δύτες και snorkelers, με λίγους κατοίκους και μόνο μία οικογένεια Albergo Είναι ίσως το πιο ήσυχο νησί, αλλά πολύ όμορφη.

Κλείστε ακτοπλοϊκά ΠΤΗΣΗ
ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΜΟΤΟ / CAR
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ, ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ, CITY