⛵🏝️INFORMAZIONI

⛵🏝️INFORMAZIONI

MITEN MALTAAN: VARAA FERRY FLIGHT

Ympäri saarta: Vuokraus moottoripyörä / CAR
STAY: HOTELLI, B&B, ASUNTO, CITY

VIDEO MALTAA

Saaristossa Maltan on keskellä Välimeren, vain 90 km Sisiliasta ja 290 kilometrin päässä Afrikkalainen rannikolla. Koska sen sijainti voidaan sanoa, että yksi on helmi Välimeren ja valmistettu pääsaaren joka antaa nimensä saaristoon ja kaksi pienempää Gozon ja Cominon.

malta Info

Pienestä koostaan ​​huolimatta löytyy kaikenlaisia ​​etuja ja viihdettä, erilaisia ​​asioita, nähdä ja tekevät tämän ainutlaatuisen saariston ja täydellisiä. Maltan saaret ovat kokoelma taidetta, historia, arkeologia, kansanperinne, Urheilu, käsityö, keittotaito, käsityö, nähtävyyksiä ja hauskaa, Siksi antiikin ja modernin sekoitetaan muodostamaan näyttäviä ja vaikea löytää skenaarioita.

Saaristoa valittiin paikka ritarit St. John, joka tunnetaan paremmin nimellä Cavalieri di Malta, He edustivat hetki kirkkauden historian näistä saarista ja ovat rikastettu lukuisissa kaupungeissa ja taideteokset.
Saaret tarjoavat palveluja bussi kansallinen, mutta pystyä kääntymään vapaasti voit käyttää auton tai moottoripyörän vuokraus, on jokaisessa kaupungissa kohtuuhintaan.

malta ritarit

Malta on pääsaaren ja on kooltaan suurimmat, mikä se on ainoa lentoasema saariston; pääoma on Valletta, vilkkaimpina ja kaupallinen satama saariston, josta pääsee meritse muut portit kahden muun saarten kautta palvelu lautta paikallinen.

Valletta Medina, Rabat e eniten ovat joitakin kauniita rikkaan Maltan kaupungin linnoituksia, palatseja, kirkot ja vallit jotka suojelivat heitä ulkomaisten kansojen invasions.

Saari liittyy myös historian St. Paul, joka haaksirikkoutui täällä ja pysyi siellä kolme kuukautta; hänellä on oikeus kylpyläkaupunki st. Paulin lahdella.
Eteläosassa rannikkoa ovat alhaiset ja täynnä lahtia ja poukamia, kuten sellainen, jossa piilee kuvankaunis kalastajakylä Marsaxlokk. Sisältä löytyy antiikin temppeleitä Tarxien ja harvinaiset esihistoriallisia jäännöksiä Hagar qim.
Parhaat rannat sijaitsevat pohjoiseen, vierailun arvoinen Paradise Bay, Golden Bay e Ghajn Tuffieha Bay, seuraa Mellieha e Bugibba.

 

gozo Se on toiseksi suurin saari saaristossa, vähemmän turisteja ja rauhallisempi, jossa vauhti on hitaampaa ja rentouttava kuin Maltan, pääsee vain vuonna lautta. Ainoa todellinen kaupunki on Victoria sijaitsee saaren keskellä; Myös kuuluisat Blue Window (Azur Window) vaikuttava luonnon kiven kaari, joka nousee merestä, suosittu matkakohde niille, jotka rakastavat sukeltaminen.
Myös Gozo löytyy kirkkoja ja pyhäkköjä, esihistorialliset temppelit ja kaunis ranta Ramla johon mytologinen legendoja.

malta meri

Comino on pieni saari, joka sijaitsee välillä Maltan ja Gozon, saavutettu lautta, suosittu kohde sukeltajille ja snorkelers, sen vähän asukkaita ja vain yksi perhe albergo Se on luultavasti rauhallinen saari, mutta hyvin kaunis.

VARAA FERRY FLIGHT
Vuokraus moottoripyörä / CAR
HOTELLI, ASUNTO, CITY