⛵🏝️INFORMAZIONI

⛵🏝️INFORMAZIONI

Hogyan lehet eljutni MÁLTA: KÖNYV műszaki átrepülés

A sziget körül: BÉRLET motorkerékpár / CAR
STAY: SZÁLLODA, B&B, APARTMANOK, CITY

VIDEO MÁLTÁRÓL

A szigetcsoport Málta középpontjában a Földközi-tenger, csak 90 km-re Szicília és 290 km-re az afrikai partok. Mivel a helyszín azt lehet mondani, hogy az egyik egy gyöngyszem a Földközi-tenger és készül a fő sziget, amely adja a nevét a szigetcsoport és a két kisebb Gozo és Comino.

Málta Info

Annak ellenére, hogy a kis méret megtalálható mindenféle érdekes és szórakoztató, A különböző dolgokat látni, és nem teszik meg ezt az egyedülálló szigetcsoport és a teljes. A máltai szigetek egy művészeti gyűjtemény, történelem, régészet, folklór, Sport, kézművesség, kulináris művészet, kézművesség, látnivalók és szórakoztató, Ezért az ősi és a modern keverünk össze, így látványos és nehéz megtalálni forgatókönyvek.

A szigetek választottuk, mint a helyszín a Knights of St. John, ismertebb nevén Cavalieri di Málta, Ők képviselik a dicsőség pillanata a történelem e szigetek és gazdagították számos városok és műalkotások.
A szigetek szolgáltatásokat kínálnak busz nemzeti, de hogy képes legyen szabadon forogni használhatja autó vagy motorkerékpár bérbeadása, vannak minden városban elérhető áron.

Málta Knights

Málta a fő sziget, és a legnagyobb méretű, amely az egyetlen repülőtér a szigetcsoport; a főváros Valletta, a fő turisztikai és kereskedelmi kikötő a szigetcsoport, ahonnan el lehet jutni a tengeren egy másik portot a másik két sziget keresztül szolgáltatás komp helyi.

Valletta Medina, Rabat e legtöbb néhány szép gazdag máltai város erődök, paloták, templomok és várfalak, hogy megvédte őket a külföldi népek betörései.

A sziget is kapcsolódik a történelem St. Paul, aki hajótörést szenvedett itt és ott maradt három hónapig; joga van az üdülővárosban utca. Pál-öböl.
A déli részén a tengerparton vannak alacsony, és tele öblök és öblök, mint az egyetlen, ahol a hazugság A festői halászfalu Marsaxlokk. Belül megtalálja ősi templomok Tarxien és ritka őskori maradványok Hagar QIM.
A legjobb strandok találhatók északi, érdemes ellátogatni Paradise Bay, golden Bay e Ghajn Tuffieha Bay, majd Mellieha e Bugibba.

 

Gozo Ez a második legnagyobb sziget a szigetcsoport, kevésbé turisztikai és békésebb, ahol az üteme lassabb és pihentető, mint Málta, csak akkor lehet elérni a komp. Az egyetlen igazi város Victoria közepén található a sziget; található a híres Kék Ablak (Dwejra) lenyűgöző természetes szikla ív emelkedik ki a tengerből, népszerű hely azok számára, akik szeretik a búvárkodás.
Még Gozo megtalálható templomok és szentélyek, őskori templomok és a gyönyörű tengerpart Ramla amelyen egy mitológiai legenda születik.

Málta tenger

Comino a kis sziget között fekvő Málta és Gozo, által elért komp, kedvelt célpontja a búvárok és snorkellező, annak néhány lakosa és csak egy család albergo Ez talán a legnagyobb békés sziget, de nagyon szép.

KÖNYV műszaki átrepülés
BÉRLET motorkerékpár / CAR
SZÁLLODA, APARTMANOK, CITY