⛵🏝️INFORMAZIONI

⛵🏝️INFORMAZIONI

Hoe kom je er MALTA: BOEK Veerdienstvlucht

Rond het eiland: Verhuur MOTORCYCLE / CAR
VERBLIJF: HOTEL, B&B, APPARTEMENTEN, CITY

VIDEO ON MALTA

De archipel van Malta is in het centrum van de Middellandse Zee, gewoon 90 km van Sicilië en 290 km van de Afrikaanse kust. Door de ligging kan worden gezegd dat een is een juweeltje in de Middellandse Zee en is gemaakt van het belangrijkste eiland, die zijn naam geeft aan de archipel en de twee kleinere eilanden Gozo en Comino.

Malta Info

Ondanks het kleine formaat kunt u allerlei belangen en entertainment, de verscheidenheid van dingen te zien en te doen maken deze unieke archipel en compleet. De Maltese eilanden zijn een verzameling van kunst, geschiedenis, oudheidkunde, folklore, sport, handwerk, culinaire kunst, handwerk, attracties en plezier, Vandaar dat de oude en de moderne worden gemengd spectaculair en moeilijk om scenario's te vinden om te vormen.

De archipel werd gekozen als de locatie door de Ridders van St. John, beter bekend als Cavalieri di Malta, Zij vertegenwoordigden een moment van glorie in de geschiedenis van deze eilanden en hebben verrijkt met tal van steden en kunstwerken.
De eilanden bieden diensten bus nationaal, maar om vrij te kunnen draaien kun je auto of motor te gebruiken huren, Er zijn in elke stad tegen een redelijke prijs.

Malta Knights

Malta is het belangrijkste eiland en is de grootste in omvang, waarvan het de enige luchthaven van de archipel; de hoofdstad is Valletta, de belangrijkste toeristische en commerciële haven van de archipel, van waaruit u kunt bereiken met de zee aan de andere havens van de andere twee eilanden door middel van dienst veerboot lokaal.

Valletta Medina, Rabat e meest zijn enkele van de mooie rijke Maltese stad forten, paleizen, kerken en wallen die hen beschermd tegen vreemde volkeren invasies.

Het eiland is ook verbonden met de geschiedenis van St. Paul, die hier schipbreuk leed en bleef daar voor drie maanden; heeft hij recht op de badplaats St. Paul's Bay.
In het zuidelijke deel van de kust zijn ze laag en vol baaien en inhammen, zoals die waar ligt het pittoreske vissersdorp Marsaxlokk. Binnenin vind je oude tempels kunt vinden Tarxien en zeldzame prehistorische overblijfselen van Hagar Qim.
De beste stranden zijn gelegen ten noorden, een bezoek waard Paradise Bay, Golden Bay e Ghajn Tuffieha Bay, gevolgd door mellieha e Bugibba.

 

Gozo Het is de tweede grootste eiland van de archipel, minder toeristisch en meer vreedzame, waar het tempo is langzamer en meer ontspannen dan Malta, kan alleen worden bereikt in veerboot. De enige echte stad is Victoria gelegen in het centrum van het eiland; ook een bezoek aan de beroemde Blue Window (Blauwe Raam) indrukwekkende natuurlijke rotsboog die oprijst uit de zee, populaire bestemming voor liefhebbers van duiken.
Zelfs in Gozo kan worden gevonden kerken en heiligdommen, prehistorische tempels en het prachtige strand Ramla waarop een mythologische legende is geboren.

Malta zee

Comino is het kleine eiland dat ligt tussen Malta en Gozo, bereikt door veerboot, populaire bestemming voor duikers en snorkelaars, met weinig inwoners en slechts één familie albergo Het is waarschijnlijk de meest rustige eiland, maar erg mooi.

BOEK Veerdienstvlucht
Verhuur MOTORCYCLE / CAR
HOTEL, APPARTEMENTEN, CITY