⛵🏝️INFORMAZIONI

⛵🏝️INFORMAZIONI

Hvordan få til MALTA: BESTILL FERRY FLIGHT

Rundt øya: LEIE MOTORSYKKEL / CAR
STAY: HOTELL, B&B, LEILIGHETER, CITY

VIDEO PÅ MALTA

Skjærgården på Malta er i sentrum av Middelhavet, bare 90 km fra Sicilia og 290 km fra den afrikanske kysten. På grunn av sin beliggenhet kan man si at man er en perle i Middelhavet og er laget av hovedøya som gir navn til øygruppen og de to mindre øyene Gozo og Comino.

Malta info

Til tross for den lille størrelsen kan du finne alle slags interesser og underholdning, det mangfoldet av ting å se og gjør dette unike skjærgård og komplett. Den maltesiske øyene er en samling av kunst, historie, arkeologi, folklore, sport, håndverk, kulinariske kunst, håndverk, attraksjoner og moro, Derav det gamle og det moderne blandes til spektakulære og vanskelig å finne scenarier.

Øygruppen ble valgt som arena av Knights of St. John, mer kjent som Cavalieri di Malta, De representerte et øyeblikk av herlighet i historien til disse øyene og har beriket med mange byer og kunstverk.
Øyene tilbyr tjenester buss nasjonal, men for å være i stand til å bevege seg fritt kan bruke bil eller motorsykkel hire, det er i hver by til rimelige priser.

Malta Knights

Malta er den største øya og er den største i størrelse, som det er den eneste flyplassen i skjærgården; kapitalen er Valletta, de viktigste turist- og kommersielle havnen i skjærgården, der du kan komme sjøveien de andre portene de to andre øyene gjennom tjenesten ferje lokal.

Valletta med Medina, Rabat e mest er noen av de vakre rike maltesiske byen festninger, palasser, kirker og voller som beskyttet dem fra utenlandske folks invasjoner.

Øya er også knyttet til historien om St. Paul, som forliste her og bodde der i tre måneder; han har rett til feriebyen St. Pauls Bay.
I den sørlige delen av kysten er de lavt og full av bukter og viker som en der ligger den pittoreske fiskerlandsbyen Marsaxlokk. Inne kan du finne gamle templer Tarxien og sjeldne forhistoriske levninger av Hagar Qim.
De beste strendene ligger nord, verdt å besøke Paradise Bay, golden Bay e Ghajn Tuffieha Bay, etterfulgt av Mellieha e Bugibba.

 

Gozo Det er den nest største øya i øygruppen, mindre turist og mer fredelig, hvor tempoet er tregere og mer avslappende enn Malta, kan bare nås på ferje. Den eneste virkelige byen er Victoria ligger i sentrum av øya; også besøke det berømte Blue Window (Azur Window) imponerende naturlig stein bue som stiger opp av havet, populært reisemål for de som elsker dykking.
Selv i Gozo kan bli funnet kirker og helligdommer, forhistoriske templer og den vakre stranden Ramla som en mytologisk legende blir født.

Malta sjøen

Comino er den lille øya som ligger mellom Malta og Gozo, nås med ferje, populært reisemål for dykkere og snorklere, med sine få innbyggere og bare én familie albergo Det er trolig den mest fredelige øya, men veldig vakker.

BESTILL FERRY FLIGHT
LEIE MOTORSYKKEL / CAR
HOTELL, LEILIGHETER, CITY