⛵🏝️INFORMAZIONI

⛵🏝️INFORMAZIONI

Cum să ajungeți la MALTA: BOOK FERRY ZBOR

În jurul insulei: INCHIRIERE MOTOCICLETA / CAR
STAY: HOTEL, B&B, APARTAMENTE, CITY

VIDEO PENTRU MALTA

Arhipelagul Malta este în centrul Mediteranei, doar 90 km de Sicilia și 290 km de coasta africană. Datorită locației sale, se poate spune că unul este o bijuterie în Marea Mediterană și se face din insula principală, care dă numele său arhipelag și cele două insule mici Gozo și Comino.

Malta Info

In ciuda dimensiunilor mici, puteți găsi tot felul de interese și de divertisment, varietatea de lucruri pentru a vedea și de a face acest arhipelag unic și complet. Maltezii Insulele sunt o colecție de artă, istorie, arheologie, folclor, sportiv, artizanat, arta culinară, artizanat, atracții și distracție, Prin urmare, vechi și modern sunt amestecate pentru a forma spectaculoasă și greu de găsit scenarii.

Arhipelagul a fost ales ca loc de întâlnire de Cavalerii Sf. Ioan, mai cunoscut sub numele Cavalieri di Malta, Ei au reprezentat un moment de glorie în istoria acestor insule și-au îmbogățit cu numeroase orașe și opere de artă.
Insulele oferă servicii autobuz național, dar pentru a fi în măsură să se întoarcă în mod liber, puteți utiliza masina sau motocicleta închiriere, există în fiecare oraș, la prețuri rezonabile.

Malta Knights

Malta este insula principală și este cea mai mare dimensiune, care este singurul aeroport din arhipelagul; capitala este Valletta, turistul principal și portul comercial al arhipelagului, de la care se poate ajunge pe mare celelalte porturi celelalte două insule prin intermediul serviciului bac local.

Valletta cu Medina, Rabat e cele mai multe sunt unele dintre frumosul oraș maltez bogat de cetăți, palate, biserici și metereze, care i-au protejat de invazii străine oamenilor.

Insula este, de asemenea, legată de istoria Sf. Pavel, care a naufragiat aici și a rămas acolo timp de trei luni; el are dreptul la stațiunea Sf. Golful lui Pavel.
În partea de sud a coastei acestea sunt mici și pline de golfuri și golfuri, cum ar fi cea în care se află satul pitoresc de pescuit Marsaxlokk. În interior puteți găsi temple antice Tarxien și vestigii preistorice rare de Hagar Qim.
Cele mai bune plaje sunt situate la nord, merita vizitate Paradise Bay, Bay de Aur e Ghajn Tuffieha Bay, urmat de Mellieha e Bugibba.

 

Gozo Aceasta este a doua cea mai mare insulă din arhipelagul, mai puțin turistică și mult mai liniștit, în cazul în care ritmul este mai lent și mai relaxant decât Malta, poate fi atins numai în bac. Orașul numai real este Victoria situat în centrul insulei; De asemenea, vizita celebrul albastru fereastra (Azur fereastra) impresionant arc de rocă naturală care se ridica din mare, destinație populară pentru cei care iubesc scufundări.
Chiar și în Gozo pot fi găsite biserici și altare, temple preistorice și frumoasa plajă Ramla pe care o legenda mitologică se naște.

Malta mare

Comino este insula mica, care se află între Malta și Gozo, care a ajuns bac, destinație populară pentru scafandri și snorkelers, cu locuitori puțini săi și o singură familie albergo Este, probabil, insula cea mai liniștită, dar foarte frumos.

BOOK FERRY ZBOR
INCHIRIERE MOTOCICLETA / CAR
HOTEL, APARTAMENTE, CITY