⛵🏝️INFORMAZIONI

⛵🏝️INFORMAZIONI

Kako priti do Malte: KNJIGA prelet letala

Okoli otoka: NAJEM Motorcycle / CAR
BIVANJE: HOTEL, B&B, APARTMAJI, CITY

VIDEO NA MALTA

Otočje Malta je v središču Sredozemlja, samo 90 km od Sicilije in 290 km od afriške obale. Zaradi svoje lege je mogoče reči, da je en dragulj v Sredozemlju in je narejen iz glavnega otoka, ki daje svoje ime na arhipelagu in dveh manjših otokih Gozo in Comino.

Malta Info

Kljub majhnosti lahko najdete vse vrste interesov in zabave, sorta stvari za prikaz in ne da bi to edinstveno arhipelag in popolna. Malteški otoki so zbirka umetnosti, zgodovina, arheologija, folklora, šport, obrti, kulinarika, obrti, zanimivosti in zabave, Zato so starodavno in sodobno združijo v spektakularno in težko najti scenarije.

Otočje je bil izbran kot kraj, ki ga vitezi svetega Janeza, bolj znana kot Cavalieri di Malta, Ti so predstavljali trenutek slave v zgodovini teh otokov in so obogatena s številnimi mesti in umetniška dela.
Otoki ponujajo storitve avtobus nacionalni, ampak da se lahko prosto vrti lahko uporabite avto ali motorno kolo najem, obstajajo v vsakem mestu po ugodnih cenah.

Malta Knights

Malta je glavni otok in je največji v velikosti, ki je edino letališče arhipelaga; kapitala je Valletta, glavno turistično in trgovsko pristanišče arhipelaga, iz katere lahko pridete po morju drugih pristaniščih druga dva otoka prek storitve trajekt lokalna.

Valletta s Medina, Rabat e najbolj so nekatere lepe bogate malteške mestu utrdb, palače, cerkve in obzidje, ki jih zaščititi pred tujimi narodi vdori.

Otok je povezan tudi z zgodovino svetega Pavla, ki je bil tu doživel brodolom in tam ostal tri mesece; je upravičen do letoviškem mestu St. Pavla Bay.
V južnem delu obale so nizka in polna zalivov in zalivčkov, kot je tista, v kateri leži slikovito ribiško mestece Marsaxlokk. V notranjosti boste našli starodavne templje Tarxien in redke prazgodovinski ostanki Hagar qim.
Najboljše plaže se nahajajo severno, vredno ogleda Paradise Bay, Golden Bay e Ghajn Tuffieha Bay, sledi Mellieha e Bugibba.

 

Gozo To je drugi največji otok v arhipelagu, manj turističen in bolj mirno, kjer je tempo počasnejši in bolj sproščujoče kot Malta, mogoče doseči le v trajekt. Edini pravi mesto Victoria ki se nahaja v središču otoka; tudi obiskati znameniti Blue okno (Azur okno) Impresivno naravni kamen lok, ki se dviga iz morja, priljubljena destinacija za ljubitelje potapljanja.
Tudi v Gozo mogoče najti cerkve in svetišča, prazgodovinski templji in lepe plaže Ramla na katerem se je rodil mitološki legenda.

Malta morje

Comino je majhen otok, ki leži med Malto in Gozo, dosežena s trajekt, priljubljena destinacija za potapljače in snorkelers, s svojimi nekaj prebivalcev in samo eno družino Albergo To je verjetno najbolj miren otok, vendar zelo lepa.

KNJIGA prelet letala
NAJEM Motorcycle / CAR
HOTEL, APARTMAJI, CITY