⛵🏝ИНФОРМАЗИОНИ

⛵🏝ИНФОРМАЗИОНИ

Како доћи до МАЛТА: КЊИГА Ферри ЛЕТ

Око острва: ИЗНАЈМЉИВАЊЕ Моторцицле / Цар
БОРАВАК: ХОТЕЛ, Б&Б, АПАРТМАНИ, ГРАД

Видео на Малти

Архипелаг Малте је у центру Медитерана, само 90 км од Сицилије и 290 км од афричке обале. Због свог положаја може се рећи да је једна је драгуљ у Медитерану и направљен је од главног острва која даје име у архипелагу и два мања острва Гозо и Цомино.

Малта Инфо

Упркос малим димензијама можете наћи све врсте интереса и забаве, разноврсност ствари да виде и да се овај јединствени архипелаг и комплетан. Тхе Малтесе острва су збирка уметности, историја, археологија, фолклор, спорт, рукотворина, кулинарски уметност, рукотворина, атракција и забава, Отуда древног и савременог се мешају да би се спектакуларно и тешко пронаћи сценарија.

Архипелаг је изабран као место од витезова Светог Јована, много познатији као Цавалиери ди Малта, Они су представљали тренутак славе у историји ових острва и да обогаћен бројним градовима и ради уметности.
Острва нуде услуге аутобус државни, али да би могли да слободно окренути можете користити ауто или мотор најам, постоје у сваком граду по повољним ценама.

малта Витезови

Малта је главни острво и највећи је у величини, који је једини аеродром архипелага; главни је Валета, главни туристички и комерцијални лука архипелага, од којих можете доћи Сеа Тхе другим лукама друга два острва кроз услуге трајект lokalni.

Валета са медина, рабат e највише само су неки од прекрасне богате Малте граду тврђава, палате, цркве и бедеми који их је штитио од инвазије страних народа.

Острво је такође повезана са историјом Павла, који је овде бродоломника и остао тамо три месеца; Он има право на одмаралишту ст. Паул Баи.
У јужном делу обале су мали и пуна увала и увалама попут оне у којој лежи сликовито рибарско село Марсакслок. Унутра се налазе древне храмове Тарксиен и ретки праисторијска остаци Хагар Ким.
Најбоље плаже се налазе северно, вреди посетити рај Беј, голден Беј e Гхајн Туффиеха Беј, затим Меллиеха e Валлетта.

 

гозо То је други по величини острво у архипелагу, мање туристичкој и мирније, где је темпо је спорији и опуштање од Малта, може доћи само у трајект. Једини прави град је Викторија налази се у центру острва; Такође посетите Фамоус Блуе Виндов (азур prozor) импресивно природни камен лук који се уздиже из мора, популарна дестинација за оне који воле роњење.
Чак иу Гозо могу наћи цркве и светиње, праисторијске храмове и лепа плажа Рамла на којој је митолошке легенда рођена.

малта море

Цомино је мало острво које се налази између Малта и Гозо, доћи трајект, популарна дестинација за рониоце и сноркелерс, са својим неколико становника и само једна породица Алберго То је вероватно мирно острво, али веома лепа.

КЊИГА Ферри ЛЕТ
ИЗНАЈМЉИВАЊЕ Моторцицле / Цар
ХОТЕЛ, АПАРТМАНИ, ГРАД