⛵🏝️INFORMAZIONI

⛵🏝️INFORMAZIONI

Kumaha carana bisa nepi TO Malta: BUKU Ikmal hiber

Sabudeureun pulo: Nyewa motor / mobil
tinggal: hotel, B&B, apartemen, kota

Video dina Malta

Nusantara Malta mangrupakeun di puseur Tengah, adil 90 km ti Sisilia jeung 290 km ti basisir Afrika. Kusabab lokasina bisa ngomong yén salah mangrupakeun gem di Tengah sarta dijieun ti pulo utama anu méré ngaranna ka Nusantara jeung dua pulo leutik tina Gozo na Comino.

Info Malta

Sanajan ukuran leutik bisa manggihan sagala rupa kapentingan jeung hiburan, nu rupa-rupa hal pikeun nempo tur ulah nyieun Nusantara unik ieu sareng lengkep. The Maltese Kapuloan mangrupakeun kumpulan seni, sajarah, elmu ngeunaan jaman baheula, carita rakyat, olahraga, handicraft, seni kuliner, handicraft, atraksi jeung senang, Lantaran kitu kuna jeung modern dicampurkeun pikeun ngabentuk spektakuler jeung teuas pikeun manggihan skenario.

Nusantara ieu dipilih salaku tempat nu ku padjajaran St John, leuwih ilahar disebut Cavalieri di Malta, Aranjeunna digambarkeun hiji momen kamulyaan dina sajarah pulo ieu jeung geus enriched kalawan sababaraha kota jeung karya seni.
Kapuloan nawiskeun jasa beus nasional, tapi mun bisa ngahurungkeun kalawan bébas Anjeun tiasa make mobil atawa motor nyewa, aya di unggal kota di harga lumrah.

Malta padjajaran

Malta mangrupa pulo utama na teh panggedena di ukuranana, nu éta hijina bandara Nusantara; ibukota anu Valletta, nu wisata utama jeung port komérsial Nusantara, ti mana anjeun bisa ngahontal ku laut palabuhan séjén dua pulo séjénna ngaliwatan jasa kapal peri lokal.

Valletta kalawan Madinah, Rabat e paling sababaraha kota geulis euyeub Maltese of bénténg, istana, gereja sarta ramparts nu ditangtayungan aranjeunna ti invasions bangsa asing.

pulo ieu ogé dikaitkeun jeung sajarah St Paul, anu shipwrecked dieu na ari aya salila tilu bulan; anjeunna dijudulan ka kota Resort st. Paul urang Bay.
Dina bagian kidul basisir nu aranjeunna lemah sareng pinuh ku teluk na coves kawas hiji tempat ngampar désa picturesque fishing Marsaxlokk. Jero anjeun tiasa manggihan candi kuno Tarxien sarta sésa-sésa prasejarah langka tina Hagar qim.
The pantai pangalusna anu lokasina kalér, patut ngadatangan paradise Bay, Golden Bay e Ghajn Tuffieha Bay, dituturkeun ku Mellieha e Bugibba.

 

Gozo Éta pulo panggedena kadua Nusantara, kirang touristy tur leuwih damai, dimana Pace nyaeta laun tur leuwih sayah ti Malta, ngan bisa ngahontal dina kapal peri. Kota ukur nyata Victoria lokasina di puseur pulo; ogé didatangan Blue Jandela nu kawentar (Azur Jandela) Arch batu alam impressive nu naék kaluar tina laut, tujuan populér pikeun jalma anu cinta diving.
Malah di Gozo bisa kapanggih gereja sarta shrines, candi prasejarah sarta pantai indah Ramla on nu hiji legenda mitologis geus dilahirkeun.

laut Malta

Comino mangrupakeun pulo leutik nu ngampar antara Malta na Gozo, ngahontal ku kapal peri, tujuan populér pikeun divers na snorkelers, kalawan sababaraha pangeusi sarta ngan hiji kulawarga albergo Éta meureun pulo paling damai tapi geulis pisan.

BUKU Ikmal hiber
Nyewa motor / mobil
hotel, apartemen, kota