⛵🏝️INFORMAZIONI

⛵🏝️INFORMAZIONI

Hur komma till MALTA: BOKA flygning

Runt ön: HYR MOTORCYKEL / CAR
BO: HOTELL, B&B, LÄGENHETER, sTAD

VIDEO ON MALTA

Skärgård Malta är i centrum i Medelhavet, bara 90 km från Sicilien och 290 km från den afrikanska kusten. På grund av sitt läge kan man säga att man är en pärla i Medelhavet och är tillverkad av huvudön som ger namn åt skärgården och de två mindre öarna Gozo och Comino.

Malta info

Trots det lilla formatet kan du hitta alla typer av intressen och underhållning, olika saker att se och gör denna unika skärgård och komplett. De maltesiska öarna är en samling av konst, historia, arkeologi, folklore, sport, hantverk, kulinarisk konst, hantverk, attraktioner och kul, Därav det gamla och det moderna blandas för att bilda spektakulära och svårt att hitta scenarion.

Skärgården valdes som en plats av riddarna av St John, mer känd som Cavalieri di Malta, De representerade ett ögonblick av ära i historien av dessa öar och har berikat med många städer och konstverk.
Öarna erbjuder tjänster buss nationella, men för att kunna rotera fritt kan du använda bil eller motorcykel hyra, Det finns i varje stad till rimliga priser.

Malta Knights

Malta är den största ön och är den största i storlek, vilket är den enda flygplatsen i skärgården; huvudstaden är Valletta, de viktigaste turist och kommersiella hamnen i skärgården, från vilken du kan nå med båt de andra portarna de andra två öarna via tjänsten färja lokal.

Valletta med Medina, Rabat e mest är några av de vackra rika maltesiska staden fästningar, slottar, kyrkor och vallar som skyddade dem från främmande folk invasioner.

Ön är också kopplat till historien om St Paul, som förliste här och stannade där i tre månader; han har rätt till semesterorten St. Pauls Bay.
I den södra delen av kusten de är låga och full av vikar och vikar som den där ligger den pittoreska fiskebyn Marsaxlokk. Inuti hittar du antika tempel Tarxien och sällsynta förhistoriska rester av Hagar Qim.
De bästa stränderna ligger norr, värt ett besök Paradise Bay, Golden Bay e Ghajn Tuffieha Bay, följt av Mellieha e Bugibba.

 

Gozo Det är den näst största ön i skärgården, mindre turistiska och fredligare, där tempot är långsammare och mer avkopplande än Malta, kan endast nås på färja. Den enda verkliga staden Victoria beläget i centrum av ön; också besöka den berömda Blue Window (Azur Window) imponerande naturlig sten valv som reser sig ur havet, populär destination för dem som älskar dykning.
Även i Gozo kan hittas kyrkor och helgedomar, förhistoriska tempel och den vackra stranden Ramla som en mytologisk legend föds.

Malta havet

Comino är den lilla ö som ligger mellan Malta och Gozo, nås med färja, populärt resmål för dykare och snorklare, med sina få invånare och endast en familj albergo Det är förmodligen den mest lugna ön men mycket vacker.

BOKA flygning
HYR MOTORCYKEL / CAR
HOTELL, LÄGENHETER, sTAD