ИНФО

ИНФО

Тук ще намерите информация за следващото си пътуване до Сицилия. Какво да видя, какво да правя, как да стигнем до Сицилия. Съвети как да изберете къде да отседнете с избор от места за настаняване.
Сицилия със своето положение в сърцето на Средиземноморието отдавна е място, където се срещат различни култури и процъфтяват цивилизациите.
Всички съседни популации рано или късно са преминали през Сицилия: Финикийци, Гърци, Римляни, Араби, Френски, Испанци, Италианци (Да! , те също бяха нашественици ..). Дори американците нахлуха наскоро по време на Втората световна война. Вярна на своята история, днес Сицилия е дом на много имигранти от Северна Африка, Албания, Румъния и други страни. От Европейския съюз няколко северноевропейци се преместват тук.

Сицилия бавно се превръща в Калифорния на САЩ.

HTTPS://www.youtube.com/watch?v=98xU6wzUj2o

Това, което привлича хората тук, е красивото време, дружелюбието на сицилианците, отличната храна, естествената красота, архитектурните сгради, вариращи от бароковите църкви до гръцките храмове. Малцина знаят, че тук в Сицилия има повече гръцки храмове, отколкото в Гърция. Очевидно древните гърци, напуснали планинска земя като Гърция, са избрали нещо по -добро: Сицилия! Дори днес, гените им оцеляват при някои от днешните сицилианци. Този сайт е тук, за да ви помогне да планирате почивката си в Сицилия, а не да ви отегчава с историята на Сицилия. Ако се интересувате от археологията в Сицилия, може да искате да останете тук завинаги. Сицилия е голям остров, заобиколен от много малки острови. Така че бъдете предупредени: Ако дойдете за една седмица, няма да можете да посетите всичко. И дори не обмисляме по -малките острови на Сицилия. Този сайт има за цел да ви помогне да откриете ниши, които не се използват от масовия туризъм в

Искате да посетите Сицилия? Започнете да изследвате Южен източен край на бароковата Сицилия Рагуза Ибла и Ривиерата

Не забравяйте да посетите други страници на сайта като къде да остана за съвети и съвети.