INFO

INFO

Aquí trobareu informació per al vostre proper viatge a Sicília. Què veure, Què fer, com arribar a Sicília. Consells sobre com triar on allotjar-se amb una selecció d'allotjaments.
Sicília, amb la seva posició al cor del Mediterrani, ha estat durant molt de temps un lloc on es troben diferents cultures i floreixen les civilitzacions.
Totes les poblacions veïnes han passat per Sicília tard o d’hora: Fenicis, Grecs, Romans, Àrabs, francès, Espanyols, Italians (Sí! , ells també eren invasors ..). Fins i tot els nord-americans van envair recentment durant la Segona Guerra Mundial. Curiosa la seva història Sicília és avui la llar de molts immigrants del nord d’Àfrica, Albània, Romania i altres països. Des de la Unió Europea, alguns nord-europeus s’estan traslladant aquí.

Sicília es va convertint lentament a la Califòrnia dels EUA.

https://www.youtube.com/watch?v=98xU6wzUj2o

El que atrau a la gent aquí és el bonic temps, l'amabilitat dels sicilians, el menjar excel·lent, la bellesa natural, els edificis arquitectònics que van des de les esglésies barroques fins als temples grecs. Pocs saben que hi ha més temples grecs aquí a Sicília que a Grècia. Evidentment, els antics grecs que van deixar una terra muntanyosa com Grècia han triat alguna cosa millor: Sicília! Fins i tot avui, els seus gens sobreviuen en alguns dels sicilians actuals. Aquest lloc és aquí per ajudar-vos a planificar les vacances a Sicília i no avorrir-vos amb la història de Sicília. Si us interessa l’arqueologia a Sicília, potser voldreu quedar-vos aquí per sempre. Sicília és una gran illa envoltada de moltes illes menors. Així que estigueu avisats: Si veniu durant una setmana no el podreu visitar tot. I ni tan sols ens plantegem les illes més petites de Sicília. Aquest lloc té com a objectiu ajudar-vos a descobrir nínxols no explotats pel turisme de masses

Voleu visitar Sicília? Comenceu a explorar el Punta sud-est del barroc Sicília Ragusa Ibla i la Riviera

No oblideu visitar altres pàgines del lloc com ara on romandre per obtenir consells i consells.