INFO

INFO

Her finder du information til din næste rejse til Sicilien. Hvad at se, hvad skal man gøre, hvordan man kommer til Sicilien. Tips til, hvordan du vælger hvor du skal bo med et udvalg af overnatningssteder.
Sicilien med sin position i hjertet af Middelhavet har længe været et sted, hvor forskellige kulturer mødes og civilisationer blomstrer.
Alle nabobefolkningen har før eller siden passeret Sicilien: fønikere, grækere, romere, arabere, fransk, spaniere, italienere (Ja! , de var også angribere ..). Selv amerikanere invaderede for nylig under Anden Verdenskrig. Tro mod sin historie er Sicilien i dag hjemsted for mange immigranter fra Nordafrika, Albanien, Rumænien og andre lande. Siden EU er nogle få nordeuropæere flyttet hertil.

Sicilien er langsomt ved at blive USA's Californien.

https://www.youtube.com/watch?v=98xU6wzUj2o

Det, der tiltrækker folk her, er det smukke vejr, sicilianernes venlighed, den fremragende mad, den naturlige skønhed, de arkitektoniske bygninger lige fra barokkirkerne til de græske templer. Få ved, at der er flere græske templer her på Sicilien end i Grækenland. Åbenbart har de gamle grækere, der forlod et bjergrigt land som Grækenland, valgt noget bedre: Sicilien! Selv i dag, deres gener overlever i nogle af nutidens sicilianere. Denne side er her for at hjælpe dig med at planlægge din ferie på Sicilien og ikke for at kede dig med Siciliens historie. Hvis du er interesseret i arkæologi på Sicilien, vil du måske blive her for evigt. Sicilien er en stor ø omgivet af mange mindre øer. Så vær advaret: Hvis du kommer i en uge, vil du ikke kunne besøge det hele. Og vi overvejer ikke engang de mindre øer på Sicilien. Dette websted har til formål at hjælpe dig med at opdage nicher, der ikke udnyttes af masseturismen i

Vil du besøge Sicilien? Begynd at udforske Den sydlige østspids af det barokke Sicilien Ragusa Ibla og Rivieraen

Glem ikke at besøge andre sider på webstedet som hvor man kan bo for råd og tips.