ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Εδώ θα βρείτε πληροφορίες για το επόμενο ταξίδι σας στη Σικελία. Τι να δεις, τι να κάνω, πώς να πάτε στη Σικελία. Συμβουλές για το πώς να επιλέξετε πού θα μείνετε με μια επιλογή καταλυμάτων.
Η Σικελία με τη θέση της στην καρδιά της Μεσογείου υπήρξε εδώ και πολύ καιρό ένας τόπος όπου συναντώνται διαφορετικοί πολιτισμοί και ακμάζουν πολιτισμοί.
Όλοι οι γειτονικοί πληθυσμοί έχουν περάσει από τη Σικελία αργά ή γρήγορα: Φοίνικες, Έλληνες, Ρωμαίους, Άραβες, γαλλική γλώσσα, Ισπανοί, Ιταλοί (Ναί! , ήταν και αυτοί εισβολείς ..). Ακόμη και Αμερικανοί εισέβαλαν πρόσφατα κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου. Πιστή στην ιστορία της, η Σικελία είναι σήμερα το σπίτι πολλών μεταναστών από τη Βόρεια Αφρική, Αλβανία, Ρουμανία και άλλες χώρες. Από την Ευρωπαϊκή Ένωση, λίγοι Βορειοευρωπαίοι μετακομίζουν εδώ.

Η Σικελία γίνεται σιγά σιγά η Καλιφόρνια των ΗΠΑ.

https://www.youtube.com/watch?v=98xU6wzUj2o

Αυτό που προσελκύει τους ανθρώπους εδώ είναι ο όμορφος καιρός, η φιλικότητα των Σικελών, το εξαιρετικό φαγητό, η φυσική ομορφιά, τα αρχιτεκτονικά κτίρια που κυμαίνονται από τις μπαρόκ εκκλησίες μέχρι τους ελληνικούς ναούς. Λίγοι γνωρίζουν ότι υπάρχουν περισσότεροι ελληνικοί ναοί εδώ στη Σικελία παρά στην Ελλάδα. Προφανώς οι αρχαίοι Έλληνες που άφησαν μια ορεινή γη όπως η Ελλάδα επέλεξαν κάτι καλύτερο: Σικελία! Ακόμα και σήμερα, τα γονίδιά τους επιβιώνουν σε μερικούς από τους σημερινούς Σικελούς. Αυτός ο ιστότοπος είναι εδώ για να σας βοηθήσει να προγραμματίσετε τις διακοπές σας στη Σικελία και να μην σας κουράσει με την ιστορία της Σικελίας. Εάν ενδιαφέρεστε για την αρχαιολογία στη Σικελία, μπορεί να θέλετε να μείνετε εδώ για πάντα. Η Σικελία είναι ένα μεγάλο νησί που περιβάλλεται από πολλά μικρά νησιά. Προειδοποιήστε λοιπόν: Εάν έρθετε για μια εβδομάδα, δεν θα μπορείτε να το επισκεφτείτε όλο. Και δεν εξετάζουμε καν τα μικρότερα νησιά της Σικελίας. Αυτός ο ιστότοπος στοχεύει να σας βοηθήσει να ανακαλύψετε θέσεις που δεν αξιοποιούνται από τον μαζικό τουρισμό

Θέλετε να επισκεφθείτε τη Σικελία? Ξεκινήστε την εξερεύνηση του Νοτιοανατολική άκρη της μπαρόκ Σικελίας Ragusa Ibla και της Ριβιέρα

Μην ξεχάσετε να επισκεφτείτε άλλες σελίδες του ιστότοπου like που να μείνω για συμβουλές και συμβουλές.