TIEDOT

TIEDOT

Täältä löydät tietoa seuraavaa matkaasi varten Sisiliaan. Mitä nähdä, mitä tehdä, miten Sisiliaan pääsee. Vinkkejä yöpymispaikan valintaan majoitusvaihtoehtojen avulla.
Sisilia ja sen sijainti Välimeren sydämessä on pitkään ollut paikka, jossa erilaiset kulttuurit kohtaavat ja sivilisaatiot kukoistavat.
Kaikki naapuriväestö on kulkenut Sisilian läpi ennemmin tai myöhemmin: foinikialaiset, kreikkalaiset, roomalaiset, arabit, Ranskan kieli, espanjalaiset, italialaiset (Joo! , hekin olivat hyökkääjiä ..). Jopa amerikkalaiset hyökkäsivät äskettäin toisen maailmansodan aikana. Historialleen uskollisena Sisilia on nykyään monien Pohjois-Afrikasta tulevien maahanmuuttajien koti, Albania, Romania ja muut maat. Euroopan unionin jälkeen muutama pohjoiseurooppalainen on muuttamassa tänne.

Sisiliasta on vähitellen tulossa USA:n Kalifornia.

https://www.youtube.com/watch?v=98xU6wzUj2o

Täällä ihmisiä houkuttelee kaunis sää, sisilialaisten ystävällisyys, erinomaista ruokaa, luonnon kauneutta, arkkitehtonisia rakennuksia barokkikirkoista kreikkalaisiin temppeleihin. Harva tietää, että täällä Sisiliassa on enemmän kreikkalaisia ​​temppeleitä kuin Kreikassa. Ilmeisesti muinaiset kreikkalaiset, jotka jättivät vuoristoisen maan, kuten Kreikan, ovat valinneet jotain parempaa: Sisilia! Jopa tänään, heidän geeninsä säilyvät joissakin nykypäivän sisilialaisissa. Tämä sivusto auttaa sinua suunnittelemaan lomaasi Sisiliassa eikä kyllästyisi Sisilian historiaan. Jos olet kiinnostunut arkeologiasta Sisiliassa, saatat haluta jäädä tänne ikuisesti. Sisilia on suuri saari, jota ympäröi monia pieniä saaria. Joten varoita: Jos tulet viikoksi, et pääse vierailemaan kaikkialla. Emmekä edes harkitse Sisilian pienempiä saaria. Tämän sivuston tarkoituksena on auttaa sinua löytämään markkinarakoja, joita massaturismin ei hyödynnä

Haluat vierailla Sisiliassa? Aloita tutkiminen Barokkin Sisilian Ragusa Ibla ja Riviera kaakkoiskärki

Älä unohda vierailla sivuston muilla sivuilla, kuten missä yöpyä neuvoja ja vinkkejä varten.