INFO

INFO

Itt talál információkat a következő szicíliai kirándulásához. Mit kell látni, mit kell tenni, hogyan lehet eljutni Szicíliába. Tippek arról, hogyan válasszon szállást a szálláshelyek közül.
A Földközi-tenger szívében fekvő Szicília régóta a kultúrák találkozásának és a civilizációk virágzásának a helye.
Az összes szomszédos populáció előbb-utóbb áthaladt Szicílián: Föníciaiak, Görögök, Rómaiak, Arabok, Francia, Spanyolok, Olaszok (Igen! , ők is betolakodók voltak ..). Még a második világháború idején még amerikaiak is betörtek. Szicília történelmének igaz, ma számos észak-afrikai bevándorlónak ad otthont, Albánia, Románia és más országok. Az Európai Unió óta néhány észak-európaiak költöznek ide.

Szicília lassan az USA Kaliforniájává válik.

https://www.youtube.com/watch?v=98xU6wzUj2o

Ami ide vonzza az embereket, az a gyönyörű idő, a szicíliaiak barátságossága, a kiváló étel, a természetes szépség, az építészeti épületek a barokk templomoktól a görög templomokig. Kevesen tudják, hogy itt, Szicíliában több a görög templom, mint Görögországban. Nyilvánvalóan az ókori görögök, akik olyan hegyvidékről távoztak, mint Görögország, jobbat választottak: Szicília! Még ma is, génjeik a mai szicíliaiak egy részében fennmaradnak. Ez az oldal azért van itt, hogy segítsen megtervezni a szicíliai nyaralását, és hogy ne unja meg Szicília történetét. Ha érdekli a szicíliai régészet, érdemes örökre itt maradnia. Szicília egy nagy sziget, amelyet számos kisebb sziget vesz körül. Tehát figyelmeztetni kell: Ha eljön egy hétre, nem fogja tudni meglátogatni az egészet. És még a kisebb Szicília-szigetekre sem gondolunk. Ennek az oldalnak az a célja, hogy segítsen felfedezni azokat a fülkéket, amelyeket a tömegturizmus nem használ ki

Szeretne ellátogatni Szicíliába? Kezdje el felfedezni a A barokk Szicília Ragusa Ibla és a Riviéra déli keleti csücske

Ne felejtsen el ellátogatni a webhely más oldalaira, mint például hol maradjunk tanácsért és tippekért.