INFO

INFO

Kene sampeyan bakal nemokake informasi kanggo trip sabanjure Sisilia. Apa kanggo ndeleng, apa apa, carane kanggo njaluk menyang Sisilia. Tips carane milih lokasi kanggo tetep karo pilihan saka Penginapan.
Sisilia karo sawijining posisi ing manah ing Mediterania wis dawa dadi papan ngendi budaya beda ketemu lan peradaban ngrembaka.
Kabeh populasi tanggané wis liwati liwat Sisilia cepet utawa mengko: Fenisia, Yunani, Rum, Arab, French, Spaniards, Italia (Ya! , padha banget padha invaders ..). Malah Amerika nyerang bubar sak Perang Donya II. Trueful kanggo sajarah dheweke Sisilia dina ngarep kanggo akeh pengungsi saka Afrika Lor, Albania, Romania lan negara liyane. Wiwit Uni Eropa sawetara Éropah Lor sing relocating kene.

Sisilia alon dadi California of USA.

https://www.youtube.com/watch?v=98xU6wzUj2o

Apa nengsemake wong punika cuaca ayu, ing friendliness saka Sicilians, pangan banget, kaendahan alam, bangunan arsitektur wiwit saka pasamuwan-pasamuwan barok kuil Yunani. Sawetara ngerti sing ana candhi liyane Yunani kene ing Sisilia saka ing Yunani. Terang Yunani kuna sing kiwa tanah pegunungan kaya Yunani wis milih luwih apik soko: Sisilia! malah dina iki, gen sing urip ing sawetara Sicilians dina. Situs iki kene kanggo bantuan rencana vacation ing Sisilia lan ora kanggo bolongan sampeyan karo sajarah Sisilia. Yen sampeyan kasengsem ing Arkeologi ing Sisilia sampeyan arep nginep kene selawase. Sisilia punika Kepulauan amba diubengi saka pulo-pulo alit. Dadi dielingake: Yen teka kanggo minggu sampeyan ora bakal bisa kanggo ngunjungi iku kabeh. Lan kita ora malah ngelingi pulo cilik Sisilia. Situs iki yakuwi kanggo bantuan sampeyan nemokake tepak ora eksploitasi dening massa tourism in

Arep Dolan maring Sisilia? Mulai Njelajah tip East kidul Baroque Sisilia Ragusa Ibla lan Riviera

Aja lali kanggo ngunjungi kaca saka Situs kaya ngendi nginep kanggo saran lan tips.