INFO

INFO

Hier vindt u informatie voor uw volgende reis naar Sicilië. Wat te zien, wat moeten we doen, hoe kom je op Sicilië. Tips voor het kiezen van een verblijfplaats met een selectie van Accommodaties.
Sicilië met zijn ligging in het hart van de Middellandse Zee is lange tijd een plek geweest waar verschillende culturen elkaar ontmoeten en beschavingen bloeien.
Alle naburige populaties zijn vroeg of laat door Sicilië gegaan: Feniciërs, Grieken, Romeinen, Arabieren, Frans, Spanjaarden, Italianen (Ja! , zij waren ook indringers ..). Zelfs Amerikanen vielen onlangs binnen tijdens de Tweede Wereldoorlog. Trouw aan haar geschiedenis is Sicilië tegenwoordig de thuisbasis van veel immigranten uit Noord-Afrika, Albanië, Roemenië en andere landen. Sinds de Europese Unie verhuizen een paar Noord-Europeanen hier.

Sicilië wordt langzaamaan het Californië van de VS.

https://www.youtube.com/watch?v=98xU6wzUj2o

Wat mensen hier aantrekt is het mooie weer, de vriendelijkheid van de Sicilianen, het uitstekende eten, de natuurlijke schoonheid, de architectonische gebouwen, variërend van de barokke kerken tot de Griekse tempels. Weinigen weten dat er hier op Sicilië meer Griekse tempels zijn dan in Griekenland. Blijkbaar hebben de oude Grieken die een bergachtig land als Griekenland verlieten iets beters gekozen: Sicilië! Zelfs vandaag, hun genen overleven in sommige van de huidige Sicilianen. Deze site is er om u te helpen bij het plannen van uw vakantie op Sicilië en niet om u te vervelen met de geschiedenis van Sicilië. Als je geïnteresseerd bent in archeologie op Sicilië, wil je misschien voor altijd hier blijven. Sicilië is een groot eiland omringd door vele kleine eilanden. Dus wees gewaarschuwd: Als je een week komt, kun je niet alles bezoeken. En dan hebben we het nog niet eens over de kleinere eilanden van Sicilië. Deze site is bedoeld om u te helpen niches te ontdekken die niet worden geëxploiteerd door het massatoerisme in

Sicilië willen bezoeken? Begin met het verkennen van de Zuidelijke oostpunt van het barokke Siciliaanse Ragusa Ibla en de Rivièra

Vergeet niet om andere pagina's van de site te bezoeken zoals waar te verblijven voor advies en tips.