INFO

INFO

Her finner du informasjon for din neste tur til Sicilia. Hva er det å se, hva å gjøre, hvordan komme seg til Sicilia. Tips om hvordan du velger hvor du skal bo med et utvalg av overnattingssteder.
Sicilia med sin posisjon i hjertet av Middelhavet har lenge vært et sted hvor ulike kulturer møtes og sivilisasjoner blomstrer.
Alle nabobefolkningen har passert Sicilia før eller siden: fønikere, grekere, romerne, arabere, fransk, spanjoler, italienere (Ja! , de var også inntrengere ..). Selv amerikanere invaderte nylig under andre verdenskrig. Tro mot hennes historie er Sicilia i dag hjemsted for mange innvandrere fra Nord-Afrika, Albania, Romania og andre land. Siden EU har noen få nordeuropeere flyttet hit.

Sicilia er sakte i ferd med å bli USAs California.

https://www.youtube.com/watch?v=98xU6wzUj2o

Det som tiltrekker folk her er det vakre været, sicilianernes vennlighet, den utmerkede maten, den naturlige skjønnheten, de arkitektoniske bygningene som spenner fra barokkkirkene til de greske templene. Få vet at det er flere greske templer her på Sicilia enn i Hellas. Tydeligvis har de gamle grekerne som forlot et fjellrike land som Hellas valgt noe bedre: Sicilia! Til og med i dag, genene deres overlever i noen av dagens sicilianere. Denne siden er her for å hjelpe deg med å planlegge ferien på Sicilia og ikke for å kjede deg med historien til Sicilia. Hvis du er interessert i arkeologi på Sicilia, kan det være lurt å bli her for alltid. Sicilia er en stor øye omgitt av mange mindre øyer. Så vær advart: Hvis du kommer for en uke vil du ikke kunne besøke alt. Og vi vurderer ikke engang de mindre øyene på Sicilia. Denne siden har som mål å hjelpe deg med å oppdage nisjer som ikke utnyttes av masseturisme i

Ønsker å besøke Sicilia? Begynn å utforske Sørøstspissen av barokke Sicilia Ragusa Ibla og rivieraen

Ikke glem å besøke andre sider på nettstedet som hvor du skal bo for råd og tips.