INFO

INFO

Aici veți găsi informații pentru următoarea călătorie în Sicilia. Ce să vezi, ce să fac, cum să ajungi în Sicilia. Sfaturi despre cum să alegeți unde să stați cu o selecție de Unități de cazare.
Sicilia, cu poziția sa în inima Mediteranei, a fost mult timp un loc în care diferite culturi se întâlnesc și civilizații înfloresc.
Toate populațiile vecine au trecut mai devreme sau mai târziu prin Sicilia: fenicienii, greci, romani, arabi, limba franceza, spaniolii, italieni (da! , erau şi ei invadatori ..). Chiar și americanii au invadat recent în timpul celui de-al Doilea Război Mondial. Fiecă în istoria ei, Sicilia găzduiește astăzi mulți imigranți din Africa de Nord, Albania, România și alte țări. Din Uniunea Europeană, câțiva nord-europeni se mută aici.

Sicilia devine încet California din SUA.

https://www.youtube.com/watch?v=98xU6wzUj2o

Ceea ce atrage oamenii aici este vremea frumoasă, prietenia sicilienilor, mancarea excelenta, frumusetea naturala, clădirile arhitecturale variind de la bisericile baroc până la templele grecești. Puțini știu că aici în Sicilia există mai multe temple grecești decât în ​​Grecia. Evident, vechii greci care au părăsit un tărâm muntos precum Grecia au ales ceva mai bun: Sicilia! Chiar și astăzi, genele lor supraviețuiesc la unii dintre sicilienii de astăzi. Acest site este aici pentru a vă ajuta să vă planificați vacanța în Sicilia și să nu vă plictisească cu istoria Siciliei. Dacă sunteți interesat de arheologia în Sicilia, poate doriți să rămâneți aici pentru totdeauna. Sicilia este o insule mare inconjurata de multe insule minore. Deci fii avertizat: Dacă vii pentru o săptămână, nu vei putea să vizitezi totul. Și nici măcar nu ne gândim la insulele mai mici din Sicilia. Acest site își propune să vă ajute să descoperiți nișe neexploatate de turismul de masă în

Vrei să vizitezi Sicilia? Începeți să explorați Vârful sud-est al Siciliei baroc Ragusa Ibla și Riviera

Nu uitați să vizitați alte pagini ale site-ului like în cazul în care să stați pentru sfaturi si sfaturi.