INFO

INFO

Këtu ju do të gjeni informacion për udhëtimin tuaj të ardhshëm në Sicili. Çfarë duhet të shikoni, çfarë duhet të bëjmë, si për të marrë në Sicili. Këshilla se si të zgjedhin ku të qëndrojnë me një përzgjedhje të strehimit.
Sicilia me pozicionin e saj në zemër të Mesdheut ka qenë prej kohësh një vend ku kulturat e ndryshme takohen dhe qytetërimet lulëzojë.
Të gjitha popullatat fqinje kanë kaluar nëpër Sicili shpejt ose më vonë: fenikasit, grekët, Romakëve, arabët, frëngjisht, spanjollët, italianët (po! , edhe ata ishin pushtues ..). Edhe amerikanët pushtuar kohët e fundit gjatë Luftës së Dytë Botërore. Trueful për historinë e saj Sicilia është sot shtëpia e shumë emigrantëve nga Afrika e Veriut, Shqipëri, Rumania dhe vende të tjera. Që nga Bashkimi Evropian veriut disa evropianët janë të zhvendosen këtu.

Sicilia është ngadalë duke u bërë Kaliforni të SHBA-ve.

https://www.youtube.com/watch?v=98xU6wzUj2o

Ajo që tërheq njerëzit këtu është moti i bukur, mirëdashësi e Sicilians, ushqim i shkëlqyer, bukuria natyrore, ndërtesat arkitektonike duke filluar nga kishat barok në tempujt greke. Pak e dinë se ka tempuj shumë grekë këtu në Sicili se në Greqi. Dukshëm grekët e lashtë që kanë lënë një vend malor si Greqia kanë zgjedhur diçka më të mirë: Sicilia! Edhe sot, gjenet e tyre të mbijetojnë në disa nga Sicilians sotme. Kjo faqe është këtu për t'ju ndihmuar të planifikoni pushimet tuaja në Sicili dhe të mos lindi ju me historinë e Sicilisë. Nëse jeni të interesuar në arkeologji në Sicili ju mund të dëshironi të qëndrojë këtu përgjithmonë. Sicilia është një Islands madhe të rrethuar nga shumë ishuj të vogla. Pra, të paralajmëruar: Nëse ju vijnë për një javë nuk do të jetë në gjendje për të vizituar atë gjatë gjithë. Dhe ne nuk jemi edhe duke pasur parasysh ishujt më të vogla të Sicilisë. Kjo faqe synon të ndihmojë të zbuloni niches nuk shfrytëzohet nga turizmi masiv në

Duan të vizitojnë Sicili? Filloni të eksploruar Southern East maja e Ragusa IBLA barok Sicili dhe Riviera

Mos harroni të vizitoni faqet e tjera të internetit si ku për të qëndruar për këshilla dhe këshilla.