INFO

INFO

Di dieu Anjeun baris manggihan informasi pikeun lalampahan salajengna anjeun ka Sisilia. Naon ningali, naon anu kedah dilakukeun, kumaha carana meunang ka Sisilia. Tip ngeunaan kumaha carana milih tempat cicing sareng pilihan Akomodasi.
Sisilia kalayan posisina di tengah Laut Tengah parantos lami janten tempat dimana budaya anu béda papanggih sareng peradaban mekar..
Kabéh populasi tatangga geus ngaliwatan Sisilia sooner atanapi engké: Pénisia, Yunani, Urang Romawi, urang Arab, Perancis, Spanyol, urang Itali (Sumuhun! , maranéhanana ogé éta penjajah ..). Malah Amérika nyerang anyar nalika Perang Dunya Kadua. Saleresna pikeun sajarahna, Sisilia ayeuna mangrupikeun bumi seueur imigran ti Afrika Kalér, Albania, Romania jeung nagara séjén. Kusabab Uni Éropa sababaraha urang Éropa Kalér relokasi ka dieu.

Sisilia lalaunan janten California Amérika Serikat.

HTTPS://www.youtube.com/watch?v=98xU6wzUj2o

Anu narik jalma di dieu nyaéta cuaca anu saé, nu friendly of Sicilians, dahareun alus teuing, kaéndahan alam, wangunan arsitéktur mimitian ti gereja Baroque ka candi Yunani. Sababaraha terang yén aya langkung seueur kuil Yunani di Sisilia tibatan di Yunani. Evidently Yunani kuna anu ninggalkeun tanah pagunungan kawas Yunani geus milih hal hadé: Sisilia! Malah kiwari, gén maranéhanana salamet di sababaraha Sicilians kiwari. Situs ieu di dieu pikeun ngabantosan anjeun ngarencanakeun liburan anjeun di Sisilia sareng henteu ngabosenkeun anjeun ku sajarah Sisilia. Upami anjeun kabetot dina arkeologi di Sisilia anjeun badé cicing di dieu salamina. Sisilia mangrupakeun pulo badag dikurilingan ku loba pulo leutik. Jadi waspada: Lamun datang salila saminggu anjeun moal bisa didatangan eta sadayana. Sareng urang henteu nganggap kapuloan leutik Sisilia. Situs ieu tujuanana pikeun ngabantosan anjeun mendakan ceruk anu henteu dieksploitasi ku pariwisata massal di

Hoyong Nganjang ka Sisilia? Mimitian ngajajah ujung wétan kidul Baroque Sisilia Ragusa Ibla jeung Riviera

Tong hilap nganjang ka halaman sanés situs sapertos kitu dimana cicing pikeun nasihat sarta tips.